"Час"
Стаття "Все буде добре!" присвячена підготовці Харківської області до проведення весняно-польових робіт.

Читайте також у номері: "Як багатим ділитися з бідними. Дві версії". Ганна Герман в останньому своєму інтерв'ю "5 каналу" закликала багатих людей в Україні передати частину своїх грошей бідним.

"Комсомольська правда" в Україні "(харківський випуск)
"Ким із заступників пожертвує Добкін?". В Адміністрації президента прогнозують, що найближчим часом у губернаторів залишиться тільки по три заступники. "Комсомолка" з'ясовувала, хто з восьми харківських віце-губернаторів може залишитися на своєму посту.

Читайте також у номері: "ВНЗ змушують вимагати з випускників борги за навчання". В інститутах та університетах дивуються: як правильно провести цю процедуру, якщо ні механізм повернення, ні сторони цивільно-правового спору, ні орган, який цим буде займатися, ніде не прописані.

"Сьогодні"
"Друг Гурченко: "Люся образилася на Харків за те, що її назвали "вискочкою". Близький приятель актриси Костянтин Шердиць розповів про те, як мирив її з Харковом після 40-річної образи, і про вафельний торт для актриси.

Читайте також у номері: "Згорілий у центрі Харкова будинок знесуть. Мешканцям про це сказати забули". Найгірший зі сценаріїв наслідків пожежі в будинку на Сумській, 11 незабаром буде здійснений - будинок у центрі міста знесуть. У мерії отримали висновок експертів про недоцільність відновлювати будинок, хоча людям про це сказати... забули, стверджує автор статті.

"Слобідський край"
"Головний ворог майбутнього врожаю: методи боротьби". В Інституті рослинництва імені В.Юр 'єва розповіли, які  нові препарати з'явилися для захисту врожаю від паразитів і негативних природних явищ.

Читайте також у номері: "Ринок праці: молодим тут не місце?". Щоб влаштуватися на роботу, потрібен досвід, а щоб отримати досвід, потрібно влаштуватися на роботу. З цим життєвим парадоксом зіштовхується більшість молодих фахівців.