Народний депутат-харків'янин (фракція Партії регіонів) Олександр Фельдман почав новий благодійний проект "Майбутнє в очах дітей" і готовий витратити на нього 7 млн. грн. Про це нардеп заявив 7 квітня на прес-конференції в Києві.

За його словами, цей проект буде реалізовуватися Міжнародним благодійним фондом "Фонд Олександра Фельдмана" в декількох напрямках - від створення законопроектів на захист дітей до конкретної адресної допомоги фізичним особам та соціальним установам.

Також нардеп проанонсував благодійний аукціон, проведення якого заплановано на кінець травня. У рамках аукціону будуть виставлені лоти з особистої колекції предметів образотворчого мистецтва О.Фельдмана. Всі отримані від їх продажу кошти будуть перераховані в якості допомоги дітям з онкологічними захворюваннями.

"Я вкладаю свою душу і засоби і закликаю всіх небайдужих людей підтримати наш проект, у міру своїх можливостей допомогти дітям. Ми завжди відкриті новим людям, новим ідеям. До цієї кампанії може приєднатися кожен, кому небайдуже майбутнє дітей України, незалежно від того, в якому вигляді буде ця допомога", - зазначив О.Фельдман

До нового благодійного проекту О.Фельдмана вже приєднався шоумен і продюсер Потап.