Телеканал "Фаворит" (Харків) запустив нову програму "Будуємо 2012", яка буде виходити щотижня щонеділі. Про це "SQ" повідомили в групі компаній "DCH".

Як відзначили в прес-службі "DCH", нова програма дозволить мешканцям Харкова спостерігати за динамікою підготовки регіону до Євро-2012. Зокрема, будуть висвітлюватися роботи на інфраструктурних об'єктах, які курирує група "DCH" Олександра Ярославського: ОСК "Металіст", Міжнародний аеропорт "Харків", готель "Kharkiv Palace", навчально-тренувальна база в сел. Високий (Харківський район).

"За своїм форматом програма "Будуємо 2012" буде представляти собою моніторинг поточного стану перелічених об'єктів, а також знайомити глядачів з перспективами їх використання після проведення континентальної футбольної першості", - підкреслили в "DCH".

Довідка "SQ". Виробництвом програми "Будуємо 2012" займається студія "Металіст ТБ" - структурний підрозділ ФК "Металіст" і групи "DCH". Відеоматеріали та сюжети передачі можуть безкоштовно отримати будь-які телеканали (як українські, так і зарубіжні), які планують висвітлювати підготовку до Євро-2012. Для цього необхідно відправити відповідну заявку до прес-служби "DCH".

Група компаній "DCH" реалізує комплексну програму підготовки Харкова до Євро-2012, яка включає реконструкцію низки об'єктів спортивної інфраструктури міста (включаючи стадіон "Металіст") і міжнародного аеропорту "Харків". Загальний обсяг інвестицій у програму становить 251 млн.дол.

Фінальна частина чемпіонату Європи з футболу 2012 р. пройде в Польщі та України. Харків є одним з чотирьох українських міст (разом з Донецьком, Києвом і Львовом), які приймуть матчі фінального турніру чемпіонату. Згідно складеного УЄФА календаря, у Харкові матчі пройдуть 9, 13 і 17 червня 2012 р.