"Час"
"Велика переконвертація: як вивести зарплати з тіні?". Сьогодні 2,5 мільйона трудящих в Україні отримують мінімальну заробітну плату (з 1 квітня - це 960 гривень). До їх числа входить і 120 тисяч (!) директорів підприємств, відзначає автор статті.

Читайте також у номері: "Андрій Гапанович:"Намагатимуся обійтися без "манілівщини". Днями колективу Харківського театру для дітей та юнацтва був представлений новий директор.

"Комсомольська правда" в Україні "(харківський випуск)
"У наших суші японської радіації бути не може". Після того як в Тихий океан почала потрапляти радіоактивна вода з атомної станції "Фукусіма", багато хто захвилювався, що небезпечні морепродукти можуть потрапити в їжу завсідників японських ресторанів. "Комсомолка" вирішила з'ясувати, звідки везуть до Харкова інгредієнти для суші та ролів.

Читайте також у номері: "На проспекті Гагаріна щосили валять дерева". Харківські комунальники почали розширювати магістраль заради Євро-2012. До кінця року тут буде восьмисмугова автотраса з велодоріжками та надземним переходом.

"Сьогодні"
"Харків стане ширшим і "з'їсть" два райони". Харків'янам стало тісно в місті, тому вже до кінця року Перша столиця може розширити свої володіння. Депутати планують виділити 3 мільйони гривень землевпорядникам, які визначать і намалюють нові харківські кордони.

Читайте також у номері: "Школярам включають голос Гагаріна і демонструють сигарети "Лайка". Фотографії Юрія Гагаріна, Валентини Терешкової, іграшкові космонавти, місяцеходи, марки, значки і навіть пилосос - космічна колекція харківського історика Валерія Лейка допомагає дітям дізнатися про польоти людини в космос .