Возле Харьковского горсовета митингуют национал-большевики и националисты Два мітинги одночасно проходять 6 квітня біля будівлі Харківської міськради. Один з пікетів проводить Харківська облорганізація ВО "Свобода". Близько 20 представників організації втретє проводять акцію з вимогою передати гуртожиток на вул. Гвардійців Широнінців, 41-Б у комунальну власність. Вони тримають у руках плакати "Кернес працює для людей або житлових рейдерів?", "100 сімей без даху над головою!".

Другий пікет проводять представники Харківської міської організації Націонал-більшовицької партії. В акції бере участь близько 5 осіб. Вони вимагають перейменувати Молодіжний парк і присвоїти йому ім'я Богдана Сташинського, який у 1959 р. убив у Мюнхені лідера Організації українських націоналістів (ОУН) Степана Бандеру.

Довідка "SQ". За словами мешканців гуртожитку на вул. Гвардійців Широнінців, 41-Б, його будівля була протизаконно включена до складу цілісного майнового комплексу ВАТ "Харківське енергоремонтне підприємство" та пізніше передано до статутного фонду ТОВ "Енергоремонт". За словами мешканки гуртожитку Тетяни Шингур, завод "Енергоремонт" приватизував кімнати гуртожитку, директор заводу пропонував мешканцям викупити ці кімнати за 15-20 тис. дол. Т.Шингур зазначила, що Верховний суд у 2010 р. прийняв рішення про скасування приватизації гуртожитку, проте воно не виконується.

У Молодіжному парку Харкова встановлено камінь у пам'ять про воїнів ОУН-УПА. Проти розташування в парку цього пам'ятного знака не раз виступали представники лівих і проросійських сил.