Директор Харківського науково-дослідного інституту судових експертиз ім. Бокаріуса Андрій Лозовий нагороджений почесною відзнакою Харківської облради "Слобожанська слава". Нагороду за сумлінну працю, вагомі трудові досягнення у науковій та експертній роботі, високий професіоналізм і відданість справі, а також активну громадську позицію вручив А. Лозовому перший заступник голови облради Микола Тітов. Він взяв участь в урочистих заходах з нагоди Дня судового експерта. Про це 5 липня повідомив сайт облради.

Від імені голови облради Сергія Чернова та всього депутатського корпусу М. Тітов привітав працівників Харківського науково-дослідного інституту судових експертиз ім. Бокаріуса з професійним святом. Також провідним співробітникам інституту він вручив грамоти та подяки облради.

Довідка "SQ". Почесна відзнака Харківської облради "Слобожанська слава" заснована в 2004 р. Серед нагороджених нею - перший проректор Національної юридичної академії України ім.Ярослава Мудрого Володимир Сташис, віце-прем'єр-міністр України Микола Азаров, екс-голова Харківської облдержадміністрації Арсен Аваков, колишній голова облради Василь Салигін, головний тренер команди "Металіст" і збірної України з футболу Мирон Маркевич, капітан команди "Металіст" Олександр Горяїнов та ін.