На кожен матч Євро-2012 мешканцям приймаючих міст буде виділено по 2 тис. квитків. Про це повідомив офіційний сайт Харківської міськради.

Продаж квитків на матчі Євро-2012 буде здійснюватися за попередніми заявками виключно через веб-сайт UEFA.com з 1 до 31 березня 2011 р. Протягом цього місяця всі будуть мати рівні шанси на придбання квитків, незалежно від того, коли була подана заявка. На матчі, на які попит перевищує пропозицію, буде проведено розіграш лотереї (під час Євро-2008 попит перевищував наявну кількість квитків у десять разів).

Вартість квитків стане відомою 1 березня. Проте УЄФА вже було зазначено, що ціни на квитки будуть доступними для всіх громадян України та Польщі. Найдешевші квитки коштуватимуть 30 євро.

Довідка "SQ". На сайті УЄФА 1 лютого почався прийом заявок на придбання квитків на матчі Євро-2012. Продаж квитків на Євро-2012 буде проходити тільки на сайті УЄФА з 1 березня до опівночі 31 березня.

У продаж на матчі Євро-2012 надійдуть квитки трьох категорій: індивідуальні квитки на конкретну гру; комплект квитків "Разом з командою" на груповий етап/увесь турнір; комплект квитків "Мій стадіон" на груповий етап/плей-офф дозволить уболівальникам відвідати всі матчі на конкретному стадіоні під час групового етапу або стадії плей-офф. Вболівальники-інваліди зможуть купити квитки для себе і свого супроводжуючого.

Фінальна частина чемпіонату Європи з футболу 2012 р. пройде в Польщі та Україні. Харків є одним з чотирьох українських міст (разом з Донецьком, Києвом і Львовом), які приймуть матчі фінального турніру чемпіонату. У Польщі матчі Євро-2012 приймуть Варшава, Вроцлав, Гданськ і Познань.

Матч-відкриття чемпіонату відбудеться 8 червня 2012 р. у Варшаві, а фінал заплановано на 1 липня 2012 р. у Києві. У Харкові зіграють команди групи "В": 9 червня 2012 р. - B1-B2, 13 червня - B1-B3 і 17 червня - B4-B1.