Комп'ютерна система "Електронне місто" буде запроваджена в Харкові цього року. Ця система дасть можливість автоматизувати основні процеси взаємодії КП "Жилкомсервіс" та підприємств-виконавців житлово-комунальних послуг. Про це 1 лютого під час засідання постійної комісії Харківської міськради з питань житлово-комунального господарства та благоустрою повідомив директор КП "Жилкомсервіс" Олександр Яковлєв, передав сайт міськради.

За словами О.Яковлєва, буде введений єдиний електронний облік житлових будинків, облік виконаних житлових послуг, які входять у квартплату, а також матеріалів, витрачених під час надання послуг.

"Служба "1562", центральні та аварійні диспетчерські служби міста, всі комунальні підприємства будуть у режимі он-лайн мати інформацію про технічне обслуговування внутрішньобудинкових систем, надання послуг з вивезення сміття, обслуговування ліфтів", - зазначив О.Яковлєв.

Довідка "SQ". У 2010 році на адресу КП "Жилкомсервіс" надійшло 14 тис. 472 звернення громадян. За 2010 рік розглянута 13 тис. 953 звернення, що склало 97,89% загального числа.