Збірна Україна з футболу 15 листопада у Львові зіграла черговий матч у рамках підготовки до Євро-2012. Вона перемогла збірну Австрії з рахунком 2:1. Як повідомив офіційний сайт Федерації футболу України, голи забили Мілевський (18-а хв.), Кучер (71, автогол) і Девіч (90 +2).

Для нападника харківського "Металіста" Марко Девіча цей гол став другим, який він забив, граючи у футболці збірної України.

Після гри головний тренер збірної України Олег Блохін зазначив, що гра вийшла дуже важкою. "З однієї простої причини - збірна Австрії минулої п'ятниці не грала, а тому сьогодні була більш свіжою. Ми ж залишили багато фізичних та емоційних сил у поєдинку зі збірною Німеччини. Треба віддати належне супернику: це перша гра збірної Австрії з новим тренером, але, тим не менш, він все-таки зважився виставити сьогодні атакуючий склад. Останні п'ять хвилин виявилися для мене, як повість "Як гартувалася сталь". Залишившись вдесятьох, команда проявила такий дух! Я вдячний хлопцям, що ми вирвали перемогу в цьому матчі", - підкреслив він.

Довідка "SQ". Склади команд:

Україна: Дикань, Ракицький, Селін, Мілевський (Шевченко, 56), Коноплянка (Назаренко, 85), Ротань (Гармаш, 46), Ярмоленко (Гусєв, 64), Алієв (Девіч, 74), Кучер, Тимощук, Федецький (Бутко , 46).

Австрія: Альмер, Янко, Предль, Баумгартлінгер, Гарник (Кавлак 60), Алаба, Арнаутович, Іваншиц, Фухс, Погатетц, Шимель.

Попередження: Федецький (32), Кучер (54), Ракицький (67) - Янко (54), Арнаутович (80).

Вилучення: Кучер (80, повторне попередження).