Київське "Динамо" у повторному матчі 1/4 фіналу Ліги Європи з футболу на виїзді зіграло внічию 0:0 з португальською "Брагою".

На післяматчевій прес-конференції головний тренер "Динамо" Юрій Сьомін зазначив: "У цій грі "Брага" досягла позитивного результату за рахунок дій, у яких була агресія, самовіддача. Футболісти виконували відбір і бігли в контратаку. Ми ж свої емоції направляли не на футбол, а на інші дії. Ми не реалізували чисельну перевагу, не було планованого ведення гри. З іншого боку, претензій до гравців із самовіддачі я пред'явити не можу. Але попереду, в атаці, у нас були проблеми".

У першому матчі "Динамо" вдома зіграло з "Брагою" внічию 1:1. За рахунок гола на чужому полі "Брага" вийшла до півфіналу Ліги Європи, де зіграє з португальською "Бенфікою".

Довідка "SQ". У складі "Динамо" грали:. Шовковський, Данило Сілва, Вукоєвич, Попов, Ярмоленко, Мілевський, Гусєв, Кравець (Гармаш, 65), Єременко, Хачеріді (Алмейда, 46), Юссуф.

У складі "Браги": Артур, Паулао, Сільвіу, Саліно, Алан, Куштодіу, Угу Віана, Вандін, Паулу Сезар, Мейонг (Моссор, 70), Ліма (Барбоза, 90 +1).

Попередження: Угу Віана (29), Вандін (41) - Кравець (15), Хачеріді (29), Гусєв (52), Попов (72).

Вилучення: Паулу Сезар (29) - Попов (87, повторне попередження).