Збірна Україна з футболу в рамках підготовки до Євро-2012 11 листопада зіграла внічию 3:3 товариський матч зі збірною Німеччини.

Голи в українців забили Ярмоленко (28-а хв.), Коноплянка (36-а), Назаренко (45-а). У німців відзначилися Кроос (38-а), Рольфес (65-а) і Мюлер (77-а).

На післяматчевій прес-конференції головний тренер збірної України Олег Блохін зазначив: "Я категорично не задоволений підсумковим результатом. За такої гри закінчити 3:3 - це в жодні ворота не йде. Що мені сподобалося найбільше, так це те, що при всіх тих кадрових проблемах, про які ви знаєте, у матчі ми побачили колектив, команду, яка згуртувалася і зіграла, вважаю, гідно. Але, звичайно, ми не могли зробити шість замін, як наш суперник - німці фактично прибрали з поля всіх втомлених гравців і випустили замість них свіжих. Нам же просто ніким було підсилити гру. При цьому, до наявних проблем вранці перед грою додалася ще одна - вибув з ладу Ротань".

Головний тренер збірної Німеччини Йоахим Лев підкреслив: "Я задоволений грою нашої команди в цьому матчі. Ми створили багато гольових епізодів, особливо в другому таймі. Більшість таких моментів ми організували завдяки нашій ударный зв'язцы з трьох гравців. Я дуже здивований, що з такою грою в атаці, яку ми показали сьогодні, наша команда програвала по ходу зустрічі. Але я очікував голів у ворота суперника, оскільки ми володіли явною перевагою".

Матч пройшов у Києві на НСК "Олімпійський".

Довідка "SQ". У складі збірної України грали: Рибка, Бутко, Кучер, Ракицький, Селін, Тимощук, Безус (Назаренко, 39), Ярмоленко (Алієв, 82), Коноплянка (Федецький, 90 +2), Шевченко (Гай, 67), Мілевський ( Девіч, 66).

У складі збірної Німеччини: Цілер, Хуммельс, Аого, Боатенг, Бадштубер, Треш (Шуррле, 46), Кроос (Бендер, 88), Хедіра (Рольфес, 46), Езіл (Гетце, 66), Гетце (Подольські, 66) , Гомес (Какау, 83).

15 листопада збірна України зіграє зі збірною Австрії у Львові, на "Арена Львів".