Команда "Легіон" 10 квітня в матчі зірок Суперліги-2011 обіграла команду "Україна" з рахунком 98:86 (26:23, 26:20, 17:17, 29:26). Матч зірок Суперліги пройшов у Харкові, у Палаці спорту "Локомотив".

За підсумками гри титул MVP ("Most Valuable Player" - найкорисніший гравець команди) матчу зірок Суперліги отримав американський захисник Стівен Буртт. Під час гри він відзначився 27 очками, 7 передачами, 5 підбираннями та 3 перехопленнями. Приз С.Буртту вручив харківський міський голова Геннадій Кернес.

У рамках матчу зірок пройшов конкурс на найбільш точний триочковий кидок. За правилами конкурсу, на 25 кидків відводилася 1 хвилина, попадання оцінювалося в одне очко, а кожен п'ятий м'яч оцінювався в два очки. У відбірковому турі найкраще себе показали Стівен Буртт з клубу "Дніпро" (19 очок) та Тимур Арабаджи з харківського "Авантажу-Політехніка", що не входить до Суперліги (18 очок). Фінальна зустріч двох баскетболістів закінчилася нічиєю- 13:13. У додатковому фінальному раунді Т.Арабаджі за 30 секунд набрав 11 очок, С.Буртт - 4.

У конкурсі захисників кожен з учасників повинен був за якомога менший час подолати дистанцію, подолавши перешкоди на дриблінгу, зробивши передачу без відскоку, кидок з лінії штрафної, передачу з відскоком, і кидок з-під кошика. Переможцем став Денис Лукашов з клубу "Будівельник", який подолав дистанцію за 18,7 секунди.

У конкурсі слем-данків баскетболісти мали продемонструвати по 2 кидки, на підготовку і виконання кожного з яких могли витратити по 1 хвилині. Переможцем став Брайан Грін з БК "Миколаїв", який набрав 93 бали.

Довідка "SQ". Склади команд: "Україна" - стартова п'ятірка: Денис Лукашов ("Будівельник"), Ростислав Кривич ("Одеса"), Дмитро Глєбов ("Донецьк"), Дмитро Корабльов ("Кривбасбаскет"), В'ячеслав Кравцов ("Донецьк"). Запасні: Дмитро Забірченко ("Будівельник"), Олександр Рибалко ("Ферро"), Максим Пустозвонов ("Азовмаш"), Андрій Агафонов ("Будівельник"), Ігор Зайцев ("Кривбасбаскет"), Андрій Кальніченко ("Хімік"), Віталій Коваленко ("Київ").

"Легіон" - Стартова п'ятірка: Деррік Зіммерман ("Говерла"), Стівен Буртт ("Дніпро"), Брайан Грін ("Миколаїв"), Майкл Фрейзер ("Дніпро"), Ерік Колмен ("Говерла"). Запасні: Рамел Каррі ("Азовмаш"), Фредерік Хаус ("Азовмаш"), Зак Морлі ("Будівельник"), Кріс Оуенс ("Азовмаш"), Деметріус Александер ("Азовмаш"), Крістіан Бернс ("Ферро"), Aлан Віггінс ("Політехніка-Галичина").

Матч зірок Суперліги проводиться вчетверте. У попередні роки такі матчі пройшли в Донецьку, Миколаєві та Дніпропетровську. У всіх поєдинках перемогу здобувала команда легіонерів.