Національна збірна України з футболу 6 червня в товариському матчі програла збірній Франції з рахунком 1:4. Матч відбувся в Донецьку на "Донбас Арені".

На 53-й хвилині Анатолій Тимощук з дальньої дистанції відкрив рахунок у поєдинку. Однак за п'ять хвилин Кевін Гамейро відновив рівновагу, а в кінці поєдинку дубль Марвена Мартена і гол Юнеса Кабула встановили остаточний результат.

"Чесно кажучи, якби я пішов за п'ять хвилин до кінця гри, то потім би не повірив, що ми пропустили три голи", - зазначив після матчу головний тренер збірної України Олег Блохін, передав офіційний сайт УЄФА. "До поразки призвели ті чинники, про які я вже неодноразово говорив. По-перше, у нас невеликий ресурс кадрів. Ми не зуміли підсилити гру замінами, тоді як у французів вийшли шість нових футболістів, значно пожвавивши команду. По-друге, три пропущених голи в кінці матчу свідчать про втрату концентрації. У моїй тренерській кар'єрі це вперше. Зізнаюся, я просто розгублений. Граючи проти таких команд, не можна втрачати концентрацію. Тепер я сказав хлопцям: вітаю, ви у відпустці, проте не ображайтеся, якщо я когось більше вже не викличу", - заявив О.Блохін.