В Харькове пройдет международное ралли

"Губернське ралі "Дружба" на серійних автомобілях пройде 2-3 липня в Харкові. Про це "SQ" повідомив прес-секретар автомобільного клубу "Харків" Євген Пушкарьов. За його словами, ралі пройде в Харкові водинадцяте, і тепер крім осінньої серії перегони будуть проводитися і влітку. "Цього разу до фірмової назви перегонів додалося слово "губернське", - зазначив Є.Пушкарьов.

За його словами, за більшістю показників "Губернське ралі "Дружба" буде перевершувати попередні змагання. "Так, загальна дистанція за два дні перевищить 300 км, при цьому передбачено відразу 13 спецділянок - це рекордні показники за останні роки для цих перегонів, організованих автоклубом "Харків", ралійною командою "ХАДО Моторспорт" за підтримки концерну "АВЕК" та Спілкою автоклубів", - підкреслив Є.Пушкарьов.

За попередніми оцінками директора команди "ХАДО Моторспорт" і головного організатора "Губернського ралі "Дружба" Олексія Бесєдіна, на старт перегонів планує вийти не менше 60 російських і українських екіпажів. Усі вони будуть розділені на три класи: з об'ємом двигуна до 1,6 л, до 2 л та понад 2 л. У кожному класі буде вестися свій окремий залік, також буде й абсолютний залік серед усіх гонщиків.

Старт перегонів - 2 липня об 11.30 на пл.Свободи.

Довідка "SQ". Ралі "Дружба" - змагання, які проходять під егідою Федерації автомобільного спорту України. Ралі проходять з 1980 р.