Четвертий етап "Ралі Галичина" чемпіонату України з ралі відбувся 24-25 липня у Львові. Харківська команда "ХАДО Моторспорт" завоювала три кубки. Як повідомив "SQ" прес-секретар автомобільного клубу "Харків" Євген Пушкарьов, найголовнішим з них стала нагорода за перше місце в командному заліку. Другий раз за рік "ХАДО Моторспорт" змогла завоювати цей трофей, завдяки чому вдалося скоротити відставання в загальному заліку від головного суперника - київської команди "Mentos Ascania Racing" (зараз у харків'ян 710,5 очок проти 724 у їхніх конкурентів).

За словами Є. Пушкарьова, весь гоночний уїк-енд харківську команду переслідували поломки, але вона чудово провела етап. Микола Чмих, який виступає на ВАЗ-2108 в класі У10 (авто з об'ємом двигуна до 1,6 л) разом зі штурманом Олександром Вільчинським, виграв гонку, реабілітувавшись за схід на третьому етапі. Були проблеми і в Станіслава Бесєдіна в парі зі штурманом Олександром Донським (клас У9, машини з об'ємом двигуна до 1,4 л), проте він третій етап поспіль фінішував першим у своєму класі. Антону Кузьменку (штурман Володимир Щербак), який виступає у топовом повноприводному класі N4 на "Subaru Impreza", не вдалося потрапити на подіум. Другий етап поспіль він приїхав до фінішу четвертим. Перемогу в цьому класі, а також в абсолютному заліку, відсвяткував Олександр Салюк-молодший, який очолив боротьбу за чемпіонське звання.

Наступний, п'ятий, етап чемпіонату України з ралі відбудеться 14-15 серпня в Києві.

Довідка "SQ". Чемпіонат України з ралі складається з п'яти етапів. Ведеться підрахунок як в особистому заліку в кожному класі, так і в командному.

Харківська автомобільна команда "ХАДО Моторспорт" вперше виступає в чемпіонаті України з ралі. Раніше команда виступала в шосейно-кільцевих гонках.