Збірна України посіла перше місце в командному заліку на чемпіонаті світу з таїландського боксу Муей Тай, який завершився в Таїланді. Про це повідомили "SQ" у Харківській обласній федерації таїландського боксу Муей Тай. За збірну України виступали в тому числі харківські спортсмени, які завоювали вісім нагород.

Зокрема, в особистому заліку в розділі "Аматор" перше місце зайняли Олександр Федоров (юніор, категорія до 51 кг), Валерій Абраменко (юніор, 57 кг), Федір Черкашин (57 кг), Натан Боровицький (81 кг). У розділі "Про-Ам" перше місце завоювали Максим Федорков (63,5 кг) і Руслан Кушніренко (67 кг), друге - Валерій Абраменко (57 кг), третє - Дмитро Константинов (71 кг).

Також під час турніру харків'янин Дмитро Константинов (категорія до 72 кг) провів поєдинок за звання чемпіона світу з Муей Тай серед професіоналів за версією "WPMF" ("World Professional MUAYTHAI Federation") і виграв цей бій.

Як повідомив кореспондент "SQ" сьогодні в ході засідання виконкому Харківської міськради три харківські призери чемпіонату світу представили кубок, одержаний від уряду Таїланду. Також спортсмени вручили харківському міському голові Геннадію Кернесу призову статуетку.