Щорічний зимовий гольф-турнір "Гольф на снігу" пройшов у неділю, 26 лютого, в харківському "Superior Golf Club". У турнірі, який був приурочений до святкування Масляни, брали участь не тільки харків'яни, але й кияни, а також гості з Росії. У грі взяв участь і віце-губернатор Харківської області, президент "Superior Golf Club" Юрій Сапронов.

Гра пройшла на 12 лунках засніженого поля. Були обрані яскраво-рожеві м'ячі, які не зливалися зі снігом. Відстань між лунками була меншою звичайної, оскільки, як зазначили організатори турніру, бити на снігу на сотні метрів досить складно. Кращим гольфістом, який грає на снігу, виявився Євген Бабич (41 удар). Друге місце зайняв Олег Усенко (43 удари), третє - Андрій Юрко (44 удари).

Крім самого турніру гольфісти взяли участь у святкуванні Масляни. Гостей розважали скоморохи, пригощали млинцями, польовою кашею і чаєм з медом. Глядачі турніру могли взяти участь у різних конкурсах, покататися на санях. Наприкінці святкування учасники дружно спалили "масляне" опудало.