Турнір з гольфу "Закриття сезону - 2011" відбувся 22-23 жовтня в Харкові, на полі гольф-клубу "Superior Golf Club". Змагання проходили в декількох форматах, у кожному з яких визначався переможець. У турнірі взяли участь гольфісти з Донецька, Києва, Луганська та Харкова, а також з Москви (Росія).

У перший день турніру гравці виступали в індивідуальному заліку у форматі "Stableford", що передбачає рахунок очок з урахуванням гандикапу, й у форматі "Strokeplay", що передбачає рахунок очок без урахування гандикапу.

У форматі "Stableford" три перші призові місця виграли харків'яни: переможцем став Петро Волколупов (42 очки), на другому місці - Олексій Дудка (40), для якого цей сезон став дебютним, на третьому - Максим Поляков (37). У форматі "Strokeplay" кращий результат показав москвич Артем Нестеров (76 ударів), друге місце зайняв також представник Москви Денис Кур'ян (78), що представляє харківський "Superior Golf Club" П.Волколупов - третє (80).

У другий день турніру пройшли командні змагання в форматі "Scramble". Переможцем стала команда, за яку виступали О.Дудка, Д.Кур'ян, М.Поляков і москвич Тімур Мустафін.

Окрім переможців нагородили і найкращих гравців як цього турніру, так і всього сезону. Так, харків'янка Наталія Журавель виграла призи за "Straightest Drive" на 1-й лунці і за найближчий удар до Гріна на 7-й лунці. Кращий "Longest Drive" показав П.Волколупов. У номінації "Closest to the Pin" переможцем став харківський юніор Олександр Бабич. Д.Кур'ян виграв приз за "Eagle" (забити м'яч у лунку, зробивши на два удари менше пари) і "Кращий раунд сезону 2011".

Приз за "Найбільший прогрес" у цьому сезоні виграв член клубу "Superior Golf Club", харків'янин Олег Усенко. Стартувавши на початку сезону з гандикапом 36, гольфіст закінчив його з 25,4, зменшивши свій гандикап на 10,6. А в номінації "Відкриття сезону 2011" переміг О.Дудка.

Як зазначив президент "Superior Golf Club" Юрій Сапронов, турнір не буде останнім цього року, і поки дозволить погода, проводитимуться змагання. Так, 29 жовтня відбудеться турнір "Whisky Fest". Також Ю.Сапронов повідомив, що 30 листопада намічається ще одна подія для гольф-клубу - це відкриття 5-зіркового готелю "Superior".

Окрім того, президент гольф-клубу підкреслив, що наступного року сезон, найімовірніше, відкриється вже на повноцінному 18-лунковому полі. "Це буде дійсно чемпіонське поле. Я всіх запрошую взяти участь у турнірах наступного сезону. Упевнений, що вражень від гри на новому полі буде ще більше", - додав Ю.Сапронов.