Харківський боксер Денис Шкарубо, який виступає у вазі до 49 кг, став срібним призером міжнародного турніру класу "А" пам'яті Педро Бенедикто, який пройшов у Сімферополі (АР Крим). Як повідомив "SQ" прес-аташе Харківської громадської організації фізкультурно-спортивного товариства "Динамо" Олександр Григоров, харківський боксер повернувся на ринг після тривалої відсутності і зміг завоювати призове місце. Так, Д.Шкарубо успішно пройшов по турнірній сітці і лише у фіналі не зміг продовжити бій проти Аліма Набієва (Полтава) через травму.

Другий харківський боксер Дмитро Булгаков, який виступає у вазі до 81 кг, не дійшов до фіналу, оскільки в середині змагань змушений був відмовитися від боротьби через високу температуру.

У турнірі брали участь 140 спортсменів з 13 країн світу: Азербайджану, Грузії, Ірану, Італії, Молдови, Монголії, Росії, Судану, України та ін.

Зараз харків'яни готуються до Кубка України, який буде розіграний у середині листопада в Севастополі, і ліцензійного турніру в Туреччині, запланованого на березень.

Довідка "SQ". Педро Саєс Бенедикто - багаторазовий чемпіон Іспанії, дворазовий чемпіон Європи серед боксерів-професіоналів у середній вазі, заслужений тренер України. З 1947 р. працював тренером ДСТ "Спартак" у Сімферополі. У 1954 р. був запрошений тренером до збірної команди України, яка цього ж року виграла Кубок СРСР.