Турнір з водного поло серед дівочих команд відбувається 20-25 червня в Харкові в рамках V Літніх спортивних ігор молоді України. Про це "SQ" повідомили в оргкомітеті турніру. Ігри проводяться в басейні спорткомплексу Національного технічного університету "Харкiвський полiтехнiчний інститут".

20-23 червня відбулися матчі групового етапу змагань. У групі "А" перемогла перша команда Харківської області, друге місце - у ватерполісток з другої команди Харківської обл., на третьому - представниці Дніпропетровській обл. У групі "Б" найсильнішою виявилася команда м.Києва, на другому місці - Донецькій обл., на третьому - Миколаївської.

24 червня відбулися півфінали і матч за 5-6 місця. Команда Дніпропетровської обл. виграла у ватерполісток Миколаївській області з рахунком 11:5 і посіла 5-е місце. Півфінальні ігри закінчилися з такими результатами: друга команда Харківської області - команда м.Києва - 1:14; перша команда Харківської обл. - Команда Донецької обл. - 13:2.

У фінальному матчі турніру, який відбудеться 25 червня, зустрінуться команда м. Києва і перша команда Харківської обл. Бронзові медалі розіграють команда Донецької обл. і друга команда Харківської обл.

Довідка "SQ". У турнірі беруть участь спортсменки 1991 р.н. і молодше.
Початок матчу за 3-4 місця - о 10.00, фінальної гри - об 11.15.