Харківська тенісистка Олена Бондаренко вийшла до третього раунду турніру Уїмблдону. Про це повідомив офіційний сайт турніру.

У другому раунді О. Бондаренко переграла Варвару Лепченко із США з рахунком 2:1 (4-6 6-4 6-3). У третьому раунді турніру вона зіграє з сербською тенісисткою Оленою Янкович, яка обіграла Олександру Возняк з Канади: 6-4 2-6 6-4.

Довідка "SQ". Переможець Вімблдону в одиночному турнірі цього року отримає 1 млн. фунтів стерлінгів, фіналіст - 500 тис. Загальна сума призових на турнірі складе 13 млн. 725 тис. фунтів стерлінгів, а це на 1 млн. 175 тис. більше, ніж у 2009 р . Турнір проводиться з 21 червня до 4 липня. Вімблдонський турнір (Wimbledon Championships) - найстаріший тенісний турнір, один з чотирьох турнірів Великого шолома. Проводиться щорічно в червні-липні, в містечку Вімблдон (у південно-західній частині Великого Лондона). Тривалість турніру - два тижні. Єдиний з чотирьох турнірів Великого шолома, який проводиться на трав'яних кортах. У рамках турніру проводяться окремі першості: одиночні чоловічі, жіночі одиночні, парні чоловічі, жіночі парні і парні змішані.

Турніри Великого шолому: Відкритий чемпіонат Австралії (Australian Open), Відкритий чемпіонат Франції (Les Internationaux de France de Roland Garros), Вімблдонський турнір і Відкритий чемпіонат США (US Open).