Комітет Федерації футболу України (ФФУ) з атестації футбольних клубів відкликав атестацію ФК "Харків" на участь у змаганнях першості України з футболу серед команд Другої ліги. Про це "SQ" повідомили у прес-службі ФФУ.

Як відзначили в прес-службі, ФК "Харків" при отриманні атестації приховав факти шестимісячної заборгованості із зарплати перед футболістами, тренерами та працівники клубу. Крім того, керівництво ФК "Харків" фальсифікувало фінансові звіти, які надсилало до комітету для отримання атестації. Наявність такої заборгованості не дозволяє клубу брати участь у змаганнях.

У зв'язку з цим, атестат, який дає право участі у Всеукраїнських змаганнях з футболу серед професійних команд другої ліги сезону 2010/2011, рішенням комітету був відкликаний. Керівництво ФК "Харків" має 10 днів на оскарження цього рішення.

Довідка "SQ". 5 червня футболісти ФК "Харків" не вийшли на домашній матч проти бурштинського "Енергетика". Гравці не вийшли на матч на знак протесту проти невиплати заробітної плати. Крім того, нове керівництво відмовлялася підписувати з футболістами контракти.