Харьковский хоккейный клуб "Динамо" проиграл киевской "Льдинке"Хокейний клуб "Динамо" (Харків) - СДЮШОР 95" 19 і 20 листопада в 4-му турі чемпіонату України з хокею з шайбою серед юнаків у двох матчах програв ХК "Крижинка" (Київ).

Так, 19 листопада в харківському Палаці спорту "Динамо" програло "Крижинці" з рахунком 2:3 (0:0, 1:3, 1:0). 20 листопада харків'яни провели другий матч з "Крижинкою", в якому програли за буллітами 6:7 (4:1, 2:2, 0:3, 0:1).

Тренер харків'ян Денис Пазій після матчу зазначив: "У першому матчі було багато боротьби, але мало моментів. Гра була напруженою. А перед другою грою був настрій відігратися. Швидко почали і швидко забили - на 15 секунді. Потім вели з рахунком 4:1, і, як правило, великий рахунок і швидко закинуті шайби розслаблюють. З таким рахунком у хлопців з'являється надмірна самовпевненість, через це вони починають не виконувати свої прості функції. Внаслідок чого кияни скоротили рахунок до 4:3. Після чого нам вдалося поліпшити рахунок до 6:3. І знову та ж ситуація: хлопці заспокоюються, агресія спадає, починають пропускати, а у суперників навпаки - адреналін зростає. У результаті за три секунди до закінчення матчу отримуємо шосту шайбу. У буллітах теж невдало зіграли на цей раз".

Також тренер підкреслив, що "Крижинка" - "гарна і досвідчена команда, яка бере участь у багатьох міжнародних змаганнях". "Нашим хлопцям ще потрібна ігрова практика. Вони поки більшою мірою грають емоціями, а не розумом. Але поразки повинні їх чогось навчити. Наприклад, вміти тримати емоції при собі, а також зібрано грати, тримати оборону", - додав тренер "Динамо" Олексій Галкін.

Зараз "динамівці" посідають п'яте місце в турнірній таблиці. Матчі наступного туру "Динамо - СДЮШОР 95" проведе на виїзді 26-27 листопада проти київського "Сокола".

Також 22-23 листопада харків'яни будуть приймати вдома команду з Бєлгорода в рамках чемпіонату Росії з хокею.

 

Харьковский хоккейный клуб "Динамо" проиграл киевской "Льдинке" Харьковский хоккейный клуб "Динамо" проиграл киевской "Льдинке"

Довідка "SQ". Хокейний клуб "Динамо" (Харків) - СДЮШОР 95" утворений у 2011 р. З 2003 р. хокеїсти цієї команди виступали під назвою "СДЮШОР Харків". Головний тренер команди - Олексій Галкін, другий тренер - Денис Лазій. Зараз у чемпіонаті України з хокею з шайбою серед юнаків 1995-1996 років народження бере участь 7 команд.