ФК "Металіст" (Харків) учора, 20 жовтня, в матчі 3-го туру групового раунду Ліги Європи в гостях обіграв ФК "Мальме" (Швеція) з рахунком 4:1.

Голи у "Металіста" забили Джонатан Крістальдо (32-а хв.), Фініньо (45-а), Едмар (58-а) і Марко Девіч (74-а). У "Мальме" відзначився Хамад (22-а).

На післяматчевій прес-конференції головний тренер "Металіста" Мирон Маркевич зазначив: "Початок був досить непростим для нас. Ми пропустили гол, і перші 15 хвилин нічого не виходило. Потім команда прокинулася і почала грати, як може. Після видалення Крістальдо, звичайно, було відчуття того, що футболісти ще більше налаштувалися на гру і вчасно забили другий гол. Здається, що виграли легко, але матч був дуже важким".

Після трьох зіграних матчів у рамках групового етапу Ліги Європи "Металіст" з 7 очками у групі G займає перше місце. На другому місці з 5 очками "АЗ" (Алкмаар, Нідерланди), на третьому з 4 очками - "Аустрія" (Відень, Австрія), на четвертому - "Мальме" з результатом 0 очок.

Матч 4-го туру групового раунду Ліги Європи "Металіст" проведе 3 листопада вдома, знову проти "Мальме".

Довідка "SQ": У складі "Металіста" грали: Горяїнов, Фініньо, Торсігльєрі, Папа Гуйє, Вільягра, Едмар, Торрес (Бланко, 77-а хв.), Тайсон (Девіч, 68), Соса (Валяєв, 76), Хав'єр, Крістальдо.

У складі "Мальме": Далін, Рікардіньо, Андерссон (Айбін, 84), Янссон, Вінсентс (Мехмет, 72), Пекальски, Мутавджич, Дурмаз (Ларссон, 62), Хамад, Ранегі, Фігейредо.

Попередження: Фігейредо (59-а хв.) - Тайсон (25-а), Едмар (54-а), Торсігльері (71-а).

Вилучення: Крістальдо (37-а).

Арбітр - Фірат Айдінус (Туреччина).