Розіграш Кубка країн СНД з пляжного волейболу серед ветеранів відбувся 16-19 вересня у Феодосії (АР Крим). Про це "SQ" повідомив президент волейбольного клубу "Кенгуру" (Харків) Андрій Афанасьєв. Організатор турніру - Асоціація пляжного волейболу України. У змаганнях взяли участь 30 чоловічих команд з Білорусі, Молдови, Росії та України.

Володарем Кубка другий рік поспіль стала команда "Віртуози Кубані" (Краснодар, Росія) у складі Дмитра Карасьова та Володимира Костюкова. Друге місце посіла команда "78-й регіон" (Санкт-Петербург, Росія), третє - команда "Євпаторія" (АР Крим, Україна).

У розіграші Кубка 2010 взяли участь шість харківських команд. Кращими з них стали "Пілот" (Дмитро Пшеничников - Олександр Печериця) - п'яте місце і "Смарт" (Андрій Афанасьєв - Сергій Михайлов) - сьоме.

Довідка "SQ". У складі команди з пляжного волейболу грає дві людини. Розмір майданчика - 16 на 8 м. Висота сітки у чоловіків - 2 м 43 см. Змагання з пляжного волейболу проводяться просто неба на майданчику з піщаним покриттям.