На поле дитячої футбольної академії ФК "Металіст" (вул. Плеханівська, 65) з 20 червня стартує футбольний матч-марафон. Як повідомили "SQ" у прес-службі "Металіста", протягом 24-х годин безперервно битимуться дві команди - "Жовті" та "Сині". За обидві команди виступлять колишні і нинішні гравці "Металіста", учні дитячої футбольної академії "Металіста", школярі і студенти, учасники "Металіст-ліги", ветерани і тренери клубу і вболівальники.

Матч-марафон організований напередодні урочистого нагородження ФК "Металіст" бронзовими нагородами, які клуб завоював у п'яте поспіль у чемпіонаті України з футболу серед команд Прем'єр-ліги.

Довідка "SQ". Церемонія урочистого нагородження ФК "Металіст" бронзовими медалями сезону 2010-2011 відбудеться 21 червня (початок - о 19.00).

Свято для харків'ян організують на домашній арені клубу - стадіоні "Металіст". Окрім офіційної церемонії нагородження, харківських уболівальників очікують виступи зірок естради та святковий феєрверк. На урочистій церемонії будуть присутні футболісти, які завойовували з "Металістом" бронзові медалі: Олександр Рикун, Олександр Бабич, Анатолій Діденко, Сергій Кузнeцов, Олександр Данилов, Андрій Конюшенко, Северин Ганцарчик, Лаша Джакобія.

ФК "Металіст" встановив у минулому сезоні рекорд української Прем'єр-ліги, вп'яте поспіль завоювавши бронзові медалі національної першості.