ФК "Металлист" хочет взять в аренду на несколько лет стадион "Динамо"ФК "Металіст" (Харків) планує орендувати харківський стадіон "Динамо" (вул. Динамівська, 3), уклавши договір оренди з ФСТ "Динамо" терміном на 3-5 років. Про це 17 травня під час прес-туру по об'єктах Євро-2012 повідомив президент ФК "Металіст" Олександр Ярославський. За його словами, у разі підписання договору на стадіоні "Динамо" буде грати дубль "Металіста".

Як зазначив О.Ярославський, не підписавши ще ніяких угод, "Металісту" довелося проводити реконструкцію стадіону "Динамо". "Все через те, що "Металісту" треба було провести два матчі чемпіонату України на стадіоні "Динамо" у зв'язку з реконструкцією газону на "Металісті". Тому ми взялися за всю базу "Динамо". Замінили газон, відреставрували три трибуни (залишилася тільки північна трибуна). Також відремонтували підтрибунні приміщення. Все було розбите, знищене. Стадіон доживав свої останні дні. На реконструкцію "Динамо" пішли мільйони гривень",- підкреслив президент "Металіста". За його словами, після закінчення реконструкції стадіон "Динамо" буде вміщати 10 тис. глядачів.

Як зазначив директор турніру Євро-2012 в Україні Маркіян Лубківський, стадіон "Динамо" зможе стати однією з транзитних баз під час Євро-2012. "Сьогодні стадіон "Динамо" переживає свою другу молодість", - додав він.