Харків'янка Вікторія Коваль стала переможницею другого етапу Кубка світу зі стрільби з лука, який 12 червня завершився в Анталії (Туреччина). Про це "SQ" повідомили в управлінні фізкультури та спорту Харківської облдержадміністрації.

На шляху до фіналу харківська Лучниця перемогла Бішінде Урантунгалаг з Монголії з рахунком 4:0, француженку Беренжер Шу - 4:2, Юстин Моспінек з Польщі - 4:0, китаянку Фапін Гуо - 6:2 і долу Банерджі з Індії - 6:2 . У фіналі В. Коваль виграла у росіянки Інни Степанової з рахунком 6:4 і завоювала золоту медаль етапу.

У командному заліку збірна України залишилася без нагород. Жіноча збірна у складі В. Коваль, Олени Кушнірук та Ніни Мільченко в 1/8 фіналу поступилася команді Китаю, яка в підсумку перемогла. Чоловіча збірна у складі Дмитра Грачова, Маркіяна Івашка та харків'янина Віктора Рубана дійшла до півфіналу, де поступилася збірній США. У матчі за третє місце українці програли збірній Японії і посіли 4-е місце.

Довідка "SQ". В. Коваль - бронзовий призер командних змагань чемпіонату Європи 2006 р., бронзовий призер командних змагань чемпіонату світу в Туреччині 2007 р., срібний призер Всесвітньої літньої універсіади в Сербії 2009, переможниця чемпіонату світу в Південній Кореї 2009 р.