Збірна України з футболу 9 лютого в фінальному матчі міжнародного турніру "Cyprus Cup" обіграла збірну Швеції. Основний час матчу завершився внічию 1:1. Голи забили Марко Девіч (20-а хв., з пенальті) і Ельмандер (7-а хв.) У шведів. У серії пенальті, призначеної після основного часу, точніше виявилася збірна Україна - 5:4.

Пенальті в українській команді реалізували Тимощук, Алієв, Ротань, Морозюк і Коноплянка, не забив Кравець. У шведів забили Гранквіст, Ларссон, Ерікссон, Лустіг, удари Келлстрема і Байрамі відбив воротар української збірної Олександр Шовковський.

На післяматчевій прес-конференції в.о. головного тренера збірної України Юрій Калитвинцев зазначив: "Другий тайм відмучилися. Гра в обороні - найслабше наше місце на даний момент, але в матчі проти шведів хлопці зіграли в цьому плані добре. А ось в атаці абсолютно нічого не вийшло. Знаємо, чому. Хоча в першому таймі були непогані передумови для іншого розвитку ситуації".

Довідка "SQ". У складі збірної України грали: Шовковський, Федецький, Кучер, Михалик, Романчук, Степаненко (Тимощук, 71), Ротань, Олійник (Морозюк, 73), Ярмоленко (Алієв, 64), Девіч (Коноплянка, 46), Кравець.

У збірної Швеції: Ісакссон, Лустіг, Гранквіст, Майсторович, Сафарі (Стенман, 78), Свенссон (Ерікссон, 78), Кальстрем, Ларссон, Вільхельмссон, Ельмандер (Байрам, 60), Ібрагімович.

8 лютого збірна України в півфінальному поєдинку обіграла збірну Румунії з пенальті. Основний час матчу завершився внічию 2:2. У серії пенальті, призначеної після основного часу, точніше виявилася збірна Україна - 4:2.