Харківські шпажисти Дмитро Карюченко і Максим Хворост у складі збірної України взяли участь у чемпіонаті світу з фехтування, який 4-13 листопада проходить у Парижі (Франція). Д.Карюченко, виступаючи в особистій першості, зміг дійти до 1/8 фіналу, де поступився Басу Вервілжену (Нідерланди). У результаті харків'янин зайняв 24-е місце в чемпіонаті. Про це "SQ" повідомили в Національній федерації фехтування України.

М.Хворост закінчив свої виступи на стадії 1/32 фіналу, де поступився на один укол Гуріелу Мадригалу (Куба) - 12:13. У підсумку у харків'янина - 40-е місце.

Богдан Нікішин з Дніпропетровська, як і М.Хворост, дійшов до 1/32 фіналу, де також з розривом в один укол програв Антону Авдєєву (Росія) - 9:10. Б.Нікішин зайняв 57-е місце турніру.

Ігор Рейзлін з Києва не пройшов до 1/32 фіналу за підсумками попереднього туру, внаслідок чого зайняв 89-е місце на чемпіонаті.

Довідка "SQ". Переможцем чемпіонату світу з фехтування в чоловічій шпазі став Микола Новосьолов (Естонія), друге місце зайняв Гаутер Грумер (Франція), третє місце розділили Габор Божій (Угорщина) і Жан Мішел Лученау (Франція).

Жіноча шпага: перше місце - Мауро Нісіма (Франція), друге - Емес Сзас (Угорщина), третє - Тетяна Логунова (Росія) і Натхал Моелхаусе (Італія). Представниці України зайняли наступні місця: 9-е місце - Яна Шемякіна, 30-е - Олена Кривицька, 31-е - Ксенія Пантелєєва, 72-е - Анфіса Почкалова.