Кампанія з продажу абонементів на матчі ФК "Металіст" на сезон 2011-2012 рр. стартувала 8 червня. Про це повідомив офіційний сайт ФК "Металіст".

Як повідомили в прес-службі клубу, абонемент нового сезону буде одночасно бути і картою оплати проїзду в транспорті системи "Харків-пас" (метро, ​​тролейбус, автобус, трамвай). Карту можна поповнювати в терміналах "Альфапей" і використовувати для оплати проїзду в транспорті системи "Харківпас", обладнаному електронними зчитувальними пристроями (наразі такими пристроями обладнаний тільки харківський метрополітен).

Окрім того, вболівальники, які купили абонемент, будуть мати право на одну безкоштовну поїздку в транспорті в день матчу.

У новому сезоні абонемент можна придбати лише за пред'явленням посвідчення особи. На одне посвідчення можна придбати один сезонний абонемент на місця на Північній і Південній трибунах, не більше чотирьох абонементів - на Східній і Західній.

Довідка "SQ". Зазвичай футбольний сезон починається влітку цього року і закінчується в травні наступного. З новою абонементної схемою можна ознайомитися тут. З етапами продажів абонементів можна ознайомитися тут. У червні абонемент можна придбати в квитковому офісі в робочі дні з 8.00 до 20.00, у вихідні дні з 9.00 до 18.00, без перерв.