Форвард Джексон Коельо найближчим часом не буде переходити до італійського "Мілана" або до якогось іншого клубу, а залишиться в харківському "Металісті". Про це заявив президент харківського футбольного клубу "Металіст" Олександр Ярославський, повідомила прес-служба "Металіста".

"Думаю, Дж. Коельо найближчим часом буде радувати уболівальників "Металіста", а не "Мілана". Офіційного запиту з приводу трансферу бразильця нам не надходило, та й ми, якщо чесно, не горимо бажанням розлучатися з одним з провідних гравців", - зазначив О. Ярославський.

Також власник харківського клубу повідомив, що колишній гравець "Металіста" аргентинський захисник Джонатан Майдана повернеться до Харкова і поповнить ряди команди після піврічної оренди в аргентинському "Банфілде".

Крім того, А. Ярославський відзначив, що планується підписання контракту з бразильським легіонером "Металіста" Фініньо. "Процес перепідписання контракту з ним знаходиться в завершальній стадії", - підкреслив президент ФК "Металіст".

Довідка "SQ". У сезоні 2009-2010 рр. Дж. Коельо забив 16 м'ячів (3 з пенальті) у чемпіонаті України і став кращим бомбардиром ФК "Металіст", а також зайняв 2-е місце у списку бомбардирів усього чемпіонату. Раніше низка ЗМІ повідомляла, що Дж.Коельо фігурує як ймовірний кандидат на посилення атаки італійського "Мілана".

28 січня 2010 р. була досягнута угода про те, що аргентинський захисник ФК "Металіст" Джонатан Майдану відданий в оренду в клуб "Банфілд" (Буенос-Айрес, Аргентина) строком до 30 червня 2010 р. з правом викупу за 5 млн. дол . За словами Д. Майдани, таке рішення він прийняв у зв'язку з тяжкою хворобою дочки. Права на гравця належать ФК "Металіст" до липня 2013 р.