Збірна України з футболу 8 лютого в матчі міжнародного турніру "Cyprus Cup" обіграла збірну Румунії. Основний час матчу завершився внічию 2:2. Голи забили: Ярослав Ракицький (22-а хв.), Артем Мілевський (31-а) в українців і Дан Алекса (33-я і 44-а) у румунів. У серії пенальті, призначеної після основного часу, точніше виявилася збірна Україна - 4:2.

Пенальті в Українській команді забили Ярмоленко, Тимощук, Кравець і Ротань, не забив Гусєв. У румунів забили Ганя і Рац, удари Зіку та Романа відбив воротар української збірної Олександр Шовковський.

9 лютого збірна України у фінальному поєдинку зіграє з командою Швеції, яка у півфіналі виграла у збірної Кіпру з рахунком 2:0.

Довідка "SQ". У складі збірної України грали: П'ятов (Шовковський, 91), Гусєв, Чигринський, Ракицький, Федоров, Тимощук, Степаненко (Ротань, 61), Алієв (Кравець, 67), Коноплянка (Ярмоленко, 61), Мілевський, Девіч (Морозюк, 46).

У збірній Румунії: Пантілімон, Мафтеі, Папп, Гардош, Рац, Алекса, Мурешан (Апостол, 78), Роман, Дяк, Букур (Зіку, 56), Сбурля (Ганя, 67).

Попередження: Гусєв (37-а), Федоров (48-я), Алієв (63-я), Мілевський (64-я), Кравець (75-я); Дяк (26-я), Мафтеі (72-а).