Харківський футбольний клуб "Металіст" визначився зі спаринг-партнерами на літнє міжсезоння. Як повідомили "SQ" у прес-службі ФК "Металіст", харківські футболісти 19 червня проведуть товариську зустріч з футбольним клубом з Австрії (суперник уточнюється), 22 червня - з ФК "ЦСКА" (Москва, Росія), 25 червня - з ФК "Амкар" (Перм, Росія), 28 червня - з "Анжи" (Махачкала, Росія), 1 липня - з "Левські" (Софія, Болгарія).

 

Довідка "SQ". ФК "Металіст" у рамках підготовки до чемпіонату України з футболу серед клубів Прем'єр-ліги сезону 2010/2011 рр. проведе два навчально-тренувальні збори - в Трускавці (Львівська обл.) і у Відні (Австрія). 9 червня після відпустки гравці харківського клубу зберуться в Трускавці і проведуть там навчально-тренувальні збори, який триватиме до 17 червня. 18 червня "Металіст" вирушить до Відня. Австрійські збори триватимуть до 2 липня.

Чемпіонат України з футболу 2010/2011 рр. стартує 10 липня. У його осінній частини буде зіграно 19 турів, останній відбудеться 27 листопада. Зимова перерва триватиме до 5 березня 2011р.