Харківський "Металіст" 8 квітня в матчі 24-го туру чемпіонату України з футболу серед команд Прем'єр-ліги на виїзді обіграв ФК "Зоря" (Луганськ) з рахунком 2:0. Голи забили Марко Девіч (68-а хв.) та Вільягра (74-а).

На післяматчевій прес-конференції головний тренер "Металіста" Мирон Маркевич зазначив: "Могли нам суперники забити в першому таймі, ми дуже важко входили в гру... Напевно, пов'язано це з непростим полем - тут два дні йшов дощ. У другому таймі Девіч вчасно забив гол, і нам стало легше. Починаючи з гри з "Байєром" ми долічуємся гравців, буквально два дні тому змогли поставити на ноги той склад, який сьогодні вийшов. Але все одно гравцям потрібен час, щоб набрати форму і налагодити ігрові зв'язки".

Головний тренер "Зорі" Анатолій Чанцев підкреслив: "Два різних тайми вийшли. У першому таймі ми контролювали м'яч, виглядали досить добре. Другий тайм мене трохи розчарував. У нас команда зазвичай додає у другому таймі, я дуже сподівався, що це станеться і зараз. Але, на жаль, цього не вийшло. Плюс допустили такі серйозні помилки в обороні: центральна зона, фланги. Саме це і призвело до поразки. А як ми вже говорили, перемог без забитих голів не буває".

Набравши у 24 матчах 47 очок, "Металіст" займає 3-е місце в турнірній таблиці.

Матч 25-го туру "Металіст" проведе 16 квітня проти київського "Арсеналу".

Довідка "SQ". У складі "Металіста" грали: Дишленкович, Папа Гуйє, Вільягра, Обрадович-к, Романчук, Шелаєв, Крістальдо (Девіч, 46), Валяєв, Олійник (Воробей, 79), Хав'єр (Ткачов, 86), Тайсон.

У складі "Зорі": Шуховцев-к, Ємельянов (Ярмаш, 79), Каменюка, Тесак, Ковальов, Ліпартія, Лазарович, Білий, Хомченовський (Цакіч, 61), Полянський, Касьян (Мадоу, 67).

Арбітр - Олександр Дердо (Іллічівськ).