Харківський футбольний клуб "Металіст" організовує виїзд уболівальників до Сімферополя (АР Крим) на матч першого туру чемпіонату Украіни-2010/2011 серед команд Прем'єр-ліги "Таврія" - "Металіст", який відбудеться 10 липня. Про це "SQ" повідомили у прес-службі харківського клубу.

Для вболівальників буде організований спеціальний автобус (ціна квитка - 220 грн., за пред'явленням клубної картки - 200 грн). У вартість включена також ціна квитка в гостьовий сектор.

Виїзд - 9 липня о 20.00 від станції метро "Спортивна" (біля Південної трибуни стадіону "Металіст"). Записатися на поїздку можна в касі № 1 стадіону "Металіст" і у квитковому офісі клубу (Південна трибуна).

 

Довідка "SQ". Минулого сезону ФК "Металіст" також організовував виїзди для вболівальників клубу. Зокрема, на матч проти львівських "Карпат" для вболівальників "Металіста" вперше був організований фан-поїзд.

Згідно жеребкування української Прем'єр-ліги з футболу сезону 2010/2011, в першому турі "Металіст" зустрінеться з ФК "Таврія", у другому - з ПФК "Севастополь". У третьому турі 23 липня "Металіст" буде вдома прийматиме київське "Динамо".