Київське "Динамо" у матчі четвертого туру групового етапу Ліги Європи 4 листопада вдома виграло у ФК "АЗ" (Алкмаар, Нідерланди) з рахунком 2:0. Голи забив Артем Мілевський (47-а і 61-а хв.). Матч пройшов у м. Києві, на стадіоні "Динамо" ім. Валерія Лобановського.

В іншому матчі групи Е (у якій грає "Динамо") ФК "БАТЕ" (Борисів, Білорусь) виграв у ФК "Шериф" (Тирасполь, Молдова) з рахунком 3:1.

За результатами четвертого туру перше місце в групі Е займає "БАТЕ" (10 очок), друге - "Динамо" (7), третє - "АЗ" (3), четверте - "Шериф" (3).

У цей же день львівські "Карпати" на виїзді програли іспанській "Севільї" з рахунком 0:4. Голи забили Альфаро (9-а і 42-а хв.), Чигаріні (30-а), Негредо (51-а).

В іншому матчі групи J (на якій грають "Карпати") ФК "ПСЖ" (Париж, Франція) зіграв внічию 0:0 з ФК "Боруссія" (Дортмунд, Німеччина).

За результатами четвертого туру перше місце в групі J займає "Севілья" (9 очок), друге - "ПСЖ" (8), третє - "Боруссія" (5), четверте - "Карпати" (0).

Довідка "SQ". Харківський ФК "Металіст" у матчі 4-го туру групового етапу Ліги Європи в гостях зіграв внічию 0:0 з ФК "Сампдорія" (Генуя, Італія). За результатами 4-го туру перше місце в групі посідає "ПСВ" (10 очок), друге - "Металіст" (7), третє - "Сампдорія" (5), четверте - "Дебрецен" (0).