Студент 3-го курсу Харківської державної зооветеринарної академії, уродженець Чернігова Артем Прима 5 лютого здобув чергову золоту медаль на XХV Всесвітній універсіаді, яка проходить в Ерзурумі (Туреччина). Як повідомив офіційний сайт Федерації біатлону України, А. Прима переміг у гонці з масового старту. Допустивши один промах на чотирьох вогневих рубежах, він на 9 сек. випередив болгарина Красиміра Анева, який став другим.
 

Довідка "SQ". 27 січня Ерзурумі (Туреччина) стартували XХV Всесвітні студентські зимові ігри (Всесвітня універсіада). У змаганнях беруть участь близько 3 тис. спортсменів з 58 країн світу. Універсіада триватиме 10 днів. У програмі ігор - 11 видів спорту, серед яких гірські лижі, біатлон, лижні гонки, лижне двоборство, стрибки з трампліна, керлінг, фігурне катання, хокей, шорт-трек, сноубординг.

1 лютого А. Прима став переможцем спринтерської гонки на 10 км, 2 лютого завоював срібну медаль у переслідуванні, 4 лютого разом зі Світланою Крикончук, Вітою Семеренко і Сергієм Семеновим здобув першість у змішаній естафеті.