Харьковчанин Д. Безус стал бронзовым призером чемпионата мира по таиландскому боксуХарківський боксер Дмитро Безус став бронзовим призером чемпіонату світу з таїландського боксу Муей Тай, який завершився в Ташкенті (Узбекистан). Про це повідомив "SQ" Максим Кийко, директор Харківської обласної федерації таїландського боксу Муей Тай, тренер Д.Безуса.

У півфіналі харківський боксер за очками програв білорусу Олексію Кудіну (семиразовому чемпіону світу), який і на цьому чемпіонаті став переможцем.

У командному заліку збірна команда України завоювала 2 золоті, 2 срібні та 7 бронзових медалей, посівши третє загальнокомандне місце і пропустивши вперед Таїланд (1 місце) і Білорусь (2 місце).

Нагадаємо, що Д.Безус вийшов у фінал чемпіонату світу боїв за правилами TNA на кубок "Татнефть". Фінальний бій пройде 12 листопада в Казані (Росія). Суперником харків'янина буде марокканець Хішам Ашалхі (тренується в Голландії під керівництвом Ернесто Хуста).

Харьковчанин Д. Безус стал бронзовым призером чемпионата мира по таиландскому боксу

Довідка "SQ". Дмитро Безус (студент Харківського національного автомобільно-дорожнього університету) виступає у суперважкій ваговій категорії, майстер спорту України міжнародного класу, чемпіон світу з таїландського боксу 2009 року (Бангкок, Таїланд). Д.Безус представляє Харківську обласну федерацію таїландського боксу Муей Тай.