Харьковские автогонщики разбили две машины на "Кубке Лиманов"

Харківські автогонщики з команди "ХАДО Моторспорт" взяли участь у шостому етапі національної серії перегонів "Кубок Лиманів" у Миколаєві, але до фінішу так і не дісталися. Як повідомив "SQ" прес-секретар автомобільного клубу "Харків" Євген Пушкарьов, харків'яни поїхали на "Кубок Лиманів" як на тренування перед шостим етапом чемпіонату України, який пройде в Алушті 29-30 жовтня. "Однак обидва екіпажі не змогли фінішувати через серйозні технічні поломки", - зазначив Є.Пушкарьов.

Зокрема, гонщик Микола Чмих зі штурманом Олександром Вільчинським стартував у класі "Р8 (повнопривідні автомобілі "Subaru Impreza" з турбонаддувом). На одному з переїздів автомобіль М.Чмиха вилетів з траси і три рази перекинувся. "У повороті харків'янин не розрахував траєкторію й уперся у бруствер. Після чого його машина тричі перекинулася. Травм у М.Чмиха немає, але автомобіль серйозно постраждав. Тепер головне - встигнути відновити "Subaru Impreza" до чемпіонату України", - підкреслив Є.Пушкарьов.

Другий харківський гонщик Станіслав Бесєдін разом із штурманом Олександром Донським стартував на "ВАЗ 2108" у класі "Р6" (моноприводні автомобілі, безнаддувні). "Харків'янин йшов третім. Але коробка передач його автомобіля не витримала навантаження і "вибухнула". Полагодити її можна було, але на це не було достатньо часу, оскільки перегони були одноденними. Тому машина С.Бесєдіна також зійшла з дистанції", - розповів Є.Пушкарьов. Він також додав, що такого серйозного провалу у команди не було за останні років сім.

Усього у "Кубку Лиманів" взяло участь 45 екіпажів із Білорусі, Молдови, Туреччини та України.