Хокейний клуб "Динамо" (Харків) - СДЮШОР 95" 1 і 2 жовтня в першому турі чемпіонату України з хокею з шайбою серед юнаків 1995-1996 рр.н. у двох матчах обіграв ХК "Крижинка-2" (Київ). Про це "SQ" повідомили в прес-службі харківської команди.

Так, 1 жовтня "Динамо" в харківському Палаці спорту обіграло "Крижинку-2" з рахунком 4:1 (1:1, 2:0, 1:0).

Головний тренер харків'ян Олексій Галкін після матчу відзначив: "Пропустивши першу шайбу, наша команда змогла швидко зрівняти рахунок у поєдинку і вирівняти гру. Після цього я дав установку на активні дії у нападі. Результат не змусив себе довго чекати: другий період ми виграли. В третьому періоді ми закріпили свою перевагу, почали комбінувати, активно використовувати швидкі переходи на контратаках. Також у третьому періоді я дав можливість проявити себе тим гравцям, яким не завжди вдається виходити на поле. В кінці ми зняли воротаря, хоча його діями я був дуже задоволений , і випустили шостого польового гравця, щоб команда могла попрактикуватися в комбінаціях".

2 жовтня харків'яни провели другий матч із "Крижинкою-2", у якому обіграли киян також з рахунком 4:1 (2:0, 2:0, 0:1). Як повідомив О.Галкін, він усе одно не дуже задоволений грою. "Наші хокеїсти в основному 1995 року народження, а кияни - 1996-го. Через це у нашій команді був присутній такий недонастрій, трохи розслабилися, а ті хлопці навпаки мобілізувалися. І воротар "Крижинки-2" зіграв добре. Ми, звичайно, виграли, але треба було здобути цю перемогу більш переконливо. Але це тільки перший тур, будемо далі готуватися", - підкреслив О.Галкін.

Матчі наступного туру "Динамо" (Харків) - СДЮШОР 95" проведе вдома 15-16 жовтня проти харківського хокейного клубу "Дружба".

Також 15 жовтня другий склад харків'ян поїде до Бєлгорода брати участь у юніорському чемпіонаті Росії.

Довідка "SQ". Хокейний клуб "Динамо" (Харків) - СДЮШОР 95" утворений 2011 р. З 2003 р. хокеїсти цієї команди виступали під назвою "СДЮШОР Харків". Головний тренер команди - Олексій Галкін, другий тренер - Денис Лазій.

Зараз у чемпіонаті України з хокею з шайбою серед юнаків 1995-1996 років народження бере участь 7 команд.