Харьковчанин Д. Безус вышел в полуфинал чемпионата мира боев по правилам TNA на Кубок "Татнефть"Харків'янин Дмитро Безус вийшов до півфіналу чемпіонату світу боїв за правилами TNA на Кубок "Татнафта", вигравши в Казані (Татарстан) бій у бразильця Рікардо Крістіан Сонека. Про це "SQ" повідомив директор Харківської обласної федерації таїландського боксу Муай Тай, тренер Д.Безуса Максим Кийко. За його словами, на чвертьфінальному поєдинку був присутній президент Татарстану Рустам Мінніханов.

"Бій був дуже щільним, Дмитро був активніший, і його удари частіше досягали мети. За результатами трьох раундів перевага була за Д.Безусом, але нокдауну протягом цих раундів зафіксовано не було, і за правилами був призначений додатковий раунд. За підсумками четвертого раунду судді віддали перемогу харків'янину", - зазначив М.Кийко.

Півфінал, у якому боксуватиме Д.Безус, відбудеться 23 липня. Суперником може стати один з півфіналістів - Юрій Добко (Білорусь), Лукаш Хорак (Словаччина) або Хішам Ашалхі (Нідерланди).

Харьковчанин Д. Безус вышел в полуфинал чемпионата мира боев по правилам TNA на Кубок "Татнефть"

Довідка "SQ". 12 лютого 2011 р. за вихід до чвертьфіналу Д.Безус переміг португальця Умберто Еворту.

Дмитро Безус (суперважка вагова категорія), 22 роки, студент 4-го курсу автомобільного факультету Харківського національного автомобільно-дорожнього університету. Майстер спорту України міжнародного класу, чемпіон світу з таїландського боксу 2009 року (м.Бангкок, Таїланд). Д.Безус представляє Харківську обласну федерацію таїландського боксу Муай Тай.

Рікардо Крістіан Сонека (Бразилія), 23 роки, вага 96 кг, зріст 186 см. Чемпіон "Боїв за правилами TNA - Південна Америка" (2010 р.), чемпіон Бразилії з муай-тай CBMT, чемпіон Південної Америки з муай-тай WAKO, чемпіон муай-тай в Іспанії, Франції, Португалії, на Канарських островах (Іспанія), чемпіон Estímulo.