Соревнования среди журналистов "Картинг-Медиа-2010" пройдут в Харькове 5 июня

Змагання серед журналістів "Картинг-Медіа-2010" відбудуться у Харкові 5 червня. Про це 3 червня у прес-центрі інформагентства "STATUS QUO" повідомили організатори турніру - представники картинг-клубу "Піонер" та журналу "Auto EVO".

Як розповів президент картинг-клубу "Піонер" Ігор Плохов, цього року в змаганнях візьмуть участь 11 команд: команда "Авторадіо", журналу "Auto EVO", рекламного агентства "Золотий грамофон", медіа-групи "Об'єктив", "Новини" АТН ", радіо "Нова хвиля", журналу "Прем'єр", програми "Харьковские известия", програми "Харківські новини", видання "Харків. Що? Де? Коли?" і новин телеканалу "Р-1".

Як повідомив І. Плохов, цього року організатори приготували для учасників турніру низку нововведень і сюрпризів. "Ми завжди робимо акцент на наближення наших змагань до гонок "Формули-1", тому цього року ми плануємо зробити таке нововведення, як сигналізація за допомогою прапорів. Всім доведеться вивчити значення тих кольорових прапорців, якими розмахують під час трансляції "Формули-1". Також ми очікуємо, що, як і в попередні роки, у змаганнях будуть сильні автомобільні ЗМІ, тому ми придумали приз для команди, яка "поб'є" автомобільні ЗМІ. Який? Це сюрприз", - повідомив І. Плохов.

За його словами, організатори змагань намагалися створити таку атмосферу, щоб усі учасники турніру "відчули себе професійними спортсменами, наскільки це можливо зробити в наших умовах".

Після прес-конференції організаторів турніру в прес-центрі інформагентства "STATUS QUO" відбулося жеребкування учасників в чоловічому та жіночому заїздах.

Турнір розпочнеться об 11.00 на картодромі "Піонер" (вул. Плеханівська, 126).

Довідка "SQ". Перші змагання серед журналістів "Картинг-Медіа" відбулися у 2004 р.