У списку кандидатів у народні депутати від ВО "Батьківщина", затвердженому сьогодні на з'їзді партії, - шестеро харків'ян. Про це 30 липня повідомила "SQ" перший заступник голови Харківського виборчого штабу об'єднаної опозиції "Батьківщина" Ірина Єфремова.

За її словами, четверо харків'ян - у першій сотні списку: голова харківської облорганізації ВО "Батьківщина" Арсен Аваков (приблизно 20-25 місце), народний депутат, президент футбольної Прем'єр-ліги України Віталій Данилов, керівник Харківського регіонального передвиборного штабу Об'єднаної опозиції Віталій Немилостивий і голова Харківської облорганізації партії "Фронт змін" Олександр Давтян.

Ще двоє харків'ян - у другій сотні списку. Це Єфремова і голова Київської районної організації партії "Батьківщина" Максим Олексієнко.
 

Довідка "SQ". З'їзд партії "Батьківщина" пройшов сьогодні, 30 липня і затвердив список кандидатів на парламентських виборах. Під першим номером у списку - Тимошенко, яка відбуває 7-річне ув'язнення в Харкові. Далі - лідер "Фронту змін" Арсеній Яценюк, лідер "Громадянської позиції" Анатолій Гриценко, перший заступник голови "Батьківщини" Олександр Турчинов і лідер партії "Народна самооборона" Юрій Луценко, який також відбуває ув'язнення.