Партія "Фронт змін" у ході акції "Україна проти Януковича" зібрала в Харківській області 35 тис. підписів на підтримку акції. Про це 29 листопада розповів у прес-центрі інформагентства "STATUS QUO" голова Харківської міської організації партії Кирило Храпко.

За словами К.Храпка, акція почалася місяць тому і вже добігає кінця. Як повідомила народний депутат Леся Оробець, у рамках акції по всій Україні вже зібрали близько 1 млн. підписів. Вона повідомила, що 3 грудня в Києві, на Михайлівській площі (початок об 11.00), пройде "багатотисячна акція", під час якої всі зібрані підписи будуть передані до Адміністрації президента.

Також Л.Оробець повідомила, що опозиційні партії вже почали переговори про створення єдиного списку кандидатів-мажоритаріїв від усіх опозиційних партій. Планується, що на кожному мажоритарному окрузі буде висунутий єдиний кандидат від опозиції. "Ми також готуємо роботу зі спільного спостереження за виборами і підрахунком голосів", - заявила Л.Оробець.

Довідка "SQ". "Фронт змін" проводить акцію "Україна проти Януковича" з 14 жовтня. В ході акції в Харкові були встановлені агітаційні намети, в яких роздавали листівки і збирали підписи на підтримку акції.