Голова Харківської обласної організації ВО "Батьківщина" Арсен Аваков 29 червня заявив журналістам, що низка депутатів, які залишили Блок Юлії Тимошенко, "взяли за це гроші". "Коли ти один на один стоїш перед дзеркалом, ти не сховаєш очі, як ти взяв гроші і перейшов з однієї партії в іншу, з однієї коаліції в іншу", - підкреслив А. Аваков. На питання "SQ", кого має на увазі новообраний голова облорганізації ВО "Батьківщина" і про які гроші йдеться, А. Аваков відповів: "Я маю на увазі Камчатного (нардеп-харків'янин Валерій Камчатний - "SQ"), я маю на увазі Фельдмана (нардеп-харків'янин Олександр Фельдман - "SQ") і ще безліч людей. А про які гроші йде мова, запитаєте в них".

Як заявив "SQ" В. Камчатний, він не має уявлення, про які гроші говорив А. Аваков. "У партії я не мав ніякого відношення до грошей, а одержував тільки зарплату як народний депутат. Якщо А. Аваков має якісь претензії щодо грошей, нехай звертається до суду, а за такі заяви я сам на нього в суд подам", - підкреслив В. Камчатний.


 

Довідка "SQ". О. Гейман і В. Камчатний 11 травня увійшли до складу парламентської коаліції "Стабільність і реформи",                 О. Фельдман - 14 травня. В. Камчатний і О. Гейман були виключені з партії "Батьківщина" за "дії, несумісні з членством в партії" 14 травня, О. Фельдман - 24 червня.

21 квітня А. Аваков був призначений в.о. голови Харківського обласного відділення ВО "Батьківщина". О. Фельдман був звільнений з цієї посади і призначений в.о. голови міського відділення ВО "Батьківщина". Пізніше він відмовився прийняти це призначення. 29 червня на партконференції ХОО ВО "Батьківщина" А. Аваков одноголосно був обраний головою облорганізації партії.