Заступник голови Харківської облдержадміністрації Юрій Сапронов та борівський селищний голова Олександр Тертишний вступили до Партії регіонів. Сьогодні, 29 квітня, на III зльоті керівників первинних організацій партії, який проходить у Харківському національному театрі опери та балету ім.М.Лисенка, голова Харківської облорганізації ПР Михайло Добкін вручив їм партквитки.

Довідка "SQ". На зльоті присутній голова Харківської міської організації ПР Геннадій Кернес, народні депутати України, керівники Центрального апарату партії. Під час заходу підіб'ють підсумки виконання "Регіональної програми посилення політичного впливу Партії регіонів на 2008-2011 рр." і обговорять "Регіональну програму посилення політичного впливу Партії регіонів на 2011-2015 рр.". Також учасники розглянуть Положення про конкурс "Краща первинна організація Партії регіонів Харківщини" і визначать склад оргкомітету конкурсу.

Сьогодні до структури Харківської обласної організації входить 1765 первинних організацій, які об'єднують понад 143,5 тис. осіб.