Заступник голови Харківської облдержадміністрації (ХОДА) Юрій Сапронов 24 жовтня прокоментував журналістам питання про можливе призначення на посаду першого заступника голови ХОДА. "Я йшов працювати в облдержадміністрацію не на конкретну посаду, а працювати з головою ХОДА Михайлом Добкіним, я член його команди. Тому, ким я буду працювати, коли закінчиться адміністративна реформа, мені все одно. Хоч радником, хоч у ранзі держслужбовця - першим заступником або заступником. Я точно знаю, що Володимир Бабаєв буде ректором ВНЗ, і те, що до кінця року у голови ХОДА залишиться три заступники - перший заступник, заступник - керівник апарату і заступник", - повідомив заступник губернатора.

Ю.Сапронов також відповів на запитання з приводу участі у виборах. "Якщо М.Добкін вважатиме, що я буду потрібніше для харківського регіону на посаді депутата Верховної Ради, то я візьму будь-який округ і виграю його. Не скжае М.Добкін і Партія регіонів, я не піду на вибори. Я думаю, що відповідь буде отримана до кінця року", - заявив він.

 

Довідка "SQ". Зараз у М.Добкіна сім заступників, після другого етапу адмінреформи їх повинно залишитися три.

Колектив Харківської національної академії міського господарства 19 жовтня затвердив кандидатуру першого заступника голови ХОДА В.Бабаєва на посаду ректора ВНЗ.

Парламентські вибори пройдуть в Україні в листопаді 2012 р.