На трасі Харків - Дергачі в районі сел. Мала Данилівка (Дергачівський район) невідомі залили жовтою і червоною фарбою агітаційні розтяжки кандидата в народні депутати України за мажоритарним округом № 175 від ВО "Батьківщина" Івана Варченка. Про це повідомив офіційний сайт харківської організації "Батьківщини".

За словами Варченка, сьогодні вранці, 24 жовтня, до його агітаційних розтяжок під'їхали блакитні "Жигулі" без номерів, з яких вийшли невідомі особи і повалили конструкції з агітацією, після чого зникли. Агітатори поставили розтяжки на місце, але вже буквально за півгодини до них під'їхала синя "дев'ятка" також без номерів, з якої вийшли двоє молодих людей і почали обливати розтяжки фарбою. Агітатори намагалися затримати порушників, але ті змогли виїхати. Агітатори викликали міліцію.

Довідка "SQ". У 175-му окрузі (Люботин, Дергачівський район, частина Харківського району) балотуються: Партія регіонів - екс-голова Дергачівської райдержадміністрації Володимир Кацуба; ВО "Батьківщина" - помічник-консультант народного депутата Іван Варченко; партія "УДАР" - юрист ПП "Науково -виробнича компанія "Екодар" Юрій Коробка; Компартія - викладач інституту сходознавства і міжнародних відносин "Харківський колегіум" Володимир Безрученко; самовисуванець - провідний спеціаліст з юридичних питань ДП "Воєнізована аварійно-рятувальна служба "ЛІКВО" НАК "Нафтогаз України" Вікторія Третьяк.