"Колишніх членів партії "Сильна Україна" прийматимуть до Партії регіонів на загальних підставах", - заявила 20 березня "SQ" перший заступник голови Харківської облорганізації Партії регіонів Олена Олешко. "Нікого списком приймати не будемо: буде індивідуальний прийом", - зазначила вона.

За словами О.Олешко, ще до з'їзду, який пройшов 17 березня в Києві, близько 220 членів партії "Сильна Україна" в Харківській області подали заяви про вступ до Партії регіонів. "Сьогодні Андрій Моченков, який керував облорганізацією "Сильної України", теж написав заяву про вступ до Партії регіонів. Усього в обласній організації вже 148 тисяч членів", - зазначила О.Олешко.

овідка "SQ". 16 серпня 2011 р. лідер "Сильної України" Сергій Тігіпко і прем'єр-міністр України, голова Партії регіонів Микола Азаров заявили про прийдешнє об'єднання партій з метою консолідації реформаторських зусиль. 21 жовтня члени національного бюро партії "Сильна Україна" підтримали рішення про об'єднання з Партією регіонів. 22 жовтня на з'їзді "Сильної України" в Києві питання про об'єднання партії "Сильна Україна" і Партії регіонів було відкладене для узгодження кандидатур від партії "Сильна Україна" на посаді у виконавчій владі. 17 березня з'їзд "Сильної України" прийняв рішення про самоліквідацію партії. У цей же день на з'їзді Партії регіонів лідери партій Микола Азаров і Сергій Тігіпко підписали угоду про злиття.